Stijlvol en veelzijdig met een lange levensduur!

Gun uw huis een natuurlijke en sfeervolle look door gebruik te maken van houten ramen en deuren. Hout oogt warm en is geschikt voor vrijwel alle woonstijlen. Denk aan modern, landelijk, retro of Oud-Vlaams. Hout wordt al van origine gebruikt bij ramen en bezorgt uw woning een chique en sfeervolle dimensie.

Hout is ook een zeer goede isolator. De hoge isolatiewaarde zorgt ervoor dat u het niet snel koud of te warm heeft in huis. De warmte in uw woning wordt beter vastgehouden waardoor u uw woonruimte sneller kunt verwarmen. Zo bespaart u tot wel 20% op uw energierekening.

Met houten ramen kunt u werkelijk alle kanten op. Kies uit verschillende soorten hardhout of zachthout de soort die het beste bij uw woonstijl past. Denk hierbij aan Meranti, Afzelia, Afrormosia, Eik of Sipo Mahonie. Hardhout is over het algemeen duurzamer, terwijl zachthout makkelijker te bewerken is. Eenmaal uitgekeken op uw ramen kunt u ze gemakkelijk schilderen en zo weer een nieuwe look bezorgen.

Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar en duurzaam. Zo heeft hardhout een levensduur tot wel 75 jaar!


Offerte aanvragen

Houtsoorten

Gebroeders Smolders biedt een ruime keuze aan houtsoorten en kleuren die u kunt gebruiken voor uw ramen of deuren. De keuze van het hout hangt af van het gewenste uitzicht en kleur van uw houten ramen.

Sipo Mahonie

Afzelia

Afrormosia

Eik

Meranti